E-nest Ròsa Ke-sera d.d. 21.10.2017 :: Kennel Van Hoefflaeckens Coco - Schapendoes & Gos d'Atura Catala

E-nest Ròsa Ke-sera d.d. 21.10.2017

Week 7

ER ZIJN GEEN PUPS MEER BESCHIKBAAR

6 weken oud

Dacht ik nog wel dat de vorige week druk was......nou, ook hier : je hebt altijd baas boven baas! Deze week had gewoon niet genoeg uren. De wondertjes groeien als kool, worden steeds mondiger, eten als dijkwerkers en zijn steeds langer wakker > dan wordt met elkaar gespeeld en geknokt. Tjonge wat kunnen ze dan krijsen.

Deze week hebben ze ook een nieuw huis gekregen : de werpkist hebben we opgeruimd en daarvoor in de plaats staat er nu een grote zwarte bench met een weer grotere ren. Nou : deze wondertjes raken nergens door van slag > niet van het verbouwen en even apart gezet worden, niet van het nieuwe huis,...alles kan.

verbouwen

nieuw huis

Dit was ook de week dat we begonnen zijn de grote vreemde buitenwereld te leren kennen : het dorp door in een bak, naar een kinderspeelplaats en natuurlijk autorijden > laten we wel zijn, een béétje Cocódot moet daar goed tegen kunnen. Omdat het dan wel eens wat later wordt met eten...krijgen ze dan soms een hapje vooraf > bij uitzondering mag dat uit 1 bak.

samen een hapje vooraf

De komende week staan hen een aantal bijzondere activiteiten te wachten. De wondertjes doen daarvoor al krachten op. Daarover en meer …...... de volgende keer.

49 dagen oud en krachten opdoen

© 2016 - Van Hoefflaecken's Cocó. Alle rechten voorbehouden.
Powered by Xenodesign